Kerstmis.

De sint is weer naar Spanje. Tijd voor ons om het nog gezelliger te maken in de klas met een kerstboom, lichtjes, kerststal en versieringen. In de klas richten we, samen met de kinderen, de speelhoek in. Boven de speelhoek maken we een restaurant waar de kinderen gezellig kunnen tafelen met elkaar. Waarin de kinderen heerlijke gerechten kunnen maken die ze aan een mooi gedekte tafel, samen kunnen opeten. Alles natuurlijk in de sfeer van kerstmis.  We vertellen en luisteren naar het kerstverhaal  van Vivian Den Hollander. Allerlei spullen van thuis zorgen ervoor dat de kinderen alles zo echt mogelijk konden beleven en spelen.
Op donderdag gingen we onze zelfgemaakt kerstkaarten wegbrengen naar de ouderen van 'De Goei Plak".

klik op onderstaande foto om het album te openen.