Surprise en bezoek van Sinterklaas met zijn Pieten

Wat kijken de kinderen er al een tijd naar uit...... 29 november 2017  surprise  in de klas!
En dat is natuurlijk erg boffen voor de kinderen van groep 5, want normaal beginnen we met het maken van een surprise voor elkaar in groep 6. Deze kinderen hadden echter ook veel geluk want zij kregen in tegenstelling tot de andere kinderen uit de bovenbouw nog een bezoekje van Sint en zijn Pieten in de klas. Dubbelop geluk voor onze klas dus!!

We hebben met zijn allen enorm genoten van de mooie creaties en gedichten die de kinderen voor elkaar gemaakt hebben. Sommige leerlingen hebben het goed voor zichzelf kunnen houden voor wie ze een surprise mochten maken. Anderen konden de spanning niet aan en hebben her en der hun mond een beetje voorbij gepraat. Maar dat heeft de pret niet mogen drukken.

Klik op onderstaande foto om het fotoalbum te openen en al het moois te bewonderen.