September

Iedere maand laten wij aan jullie zien wat we allemaal in de klas doen. Inmiddels zitten we alweer een aantal weken op school en hebben we al veel gedaan. 
We kunnen hard werken in onze eigen boekjes, maar soms werken we ook in groepjes aan een opdracht. In tweetallen werken we af en toe met de letterdoos, we zeggen dat welk woordje de ander moet leggen. 
We oefenen veel met schrijven, maar niet alleen in een boekje. We schreven ook letters in scheerschuim en cijfers oefenden we op ons wisbordje. 
Op donderdagmiddag doen we vaak een taalcircuit en krijgen we in groepjes telkens een andere opdracht, ook mogen we dan regelmatig op een laptopje werken!
Om de week gymmen wij in de gymzaal bij het PiusX en krijgen we les van meester Daan! Dit is erg leuk en gaat al erg goed. 
Naast al dat harde werken is er 's middags ook nog tijd om even lekker te spelen tijdens het hoekenwerk. Tot de herfstvakantie werken we tijdens het hoekenwerk met het thema: de beestenboel. 
Deze maand kregen we ook bezoek in de klas! Bij Hanna was er in de vakantie een zusje geboren. Sara kwam met papap en mama even op bezoek bij ons de klas! En ook bij Jaylee thuis was er iets bijzonders gebeurd, zij kregen puppy Lizzy! Leuk dat jullie bij ons een kijkje kwamen nemen in de klas. 

Klik snel op de foto hieronder om naar het album met alle foto's te gaan.