Mag ik me even voorstellen....

Hieronder stellen de nieuwe leerkrachten van schooljaar 2017-2018 zichzelf even voor.

Onze nieuwe leerkrachten:
Hallo allemaal,
Via deze weg stel ik mezelf graag even voor! Mijn naam is Kim van Steensel. Ik woon samen met mijn vriend in Bladel en ben 25 jaar oud. Twee jaar geleden ben ik afgestudeerd als leerkracht basisonderwijs. Hierna ben ik de master onderwijskunde gaan volgen aan de universiteit van Antwerpen, welke ik bijna heb afgerond. Basisschool De Toermalijn is bekend terrein voor mij. Ik heb hier tijdens mijn studie twee jaren stage gelopen. Dit schooljaar ben ik met veel plezier gestart als leerkracht van groep 1-2A. Loop gerust binnen om kennis te maken!
Groetjes, Kim

Hallo,
Na vorig jaar leerkracht van groep 7-8 te zijn geweest, mag ik nu tijdelijk aan groep 7 lesgeven. Hier ben ik de gehele week te vinden. De afgelopen week was erg gezellig en leerzaam op ‘de toermalijn’ maar nog niet iedereen weet wie ik ben. Daarom stel ik me nu even voor.  Ron en zijn vriendin Anja wonen in Hilvarenbeek. Er zijn nog geen kindjes en voorlopig vinden we dat beide nog prima. Vijfendertig jaar geleden ben ik geboren in Tilburg. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in een fitnesscentrum of bij de basketbalvereniging. Fotograferen en oude vinyl platen draaien ( muziek luisteren ) doe ik graag. Oude meubels opknappen vind ik een prettige bezigheid in mijn vakanties. Mocht u nog vragen aan mij hebben of kennis willen maken. Kom gerust binnen.

Ron Weterings

Onze LIO-studenten:

Hallo!
Mijn naam is Jessica van der Zanden, ik ben 22 jaar en ik woon in Reusel. Ik ben een vierde jaars PABO studente aan de Fontys te Eindhoven. Ik ben dit jaar te vinden in groep 5/6 samen met juf Annemieke  en juf Kristin. Ik zal de eerste periode vooral op maandag en dinsdag in de klas zijn. Op de andere dagen ga ik nog naar school. Ik hoop aan het einde van dit schooljaar af te studeren en samen met klas en de juffen een top jaar te hebben.
Mocht je nog vragen hebben over mij of over de opleiding spreek me gerust aan!
Groetjes Jessica van der Zanden

Hallo allemaal,
Graag wil ik mezelf even voorstellen als LIO stagiaire van groep 5. Ik ben Lotte Lavrijsen en ga komend jaar afstuderen op de Toermalijn, daar ben ik te vinden op maandag en dinsdag. De andere dagen ga ik nog naar school op hogeschool de Kempel in Helmond. Ik ben 21 jaar en in mijn vrije tijd sport ik graag, speel ik gitaar en doe ik leuke dingen met vrienden.
Ik heb er veel zin in en kijk uit naar een fijn en goed schooljaar. Tot gauw!
Groetjes, Lotte Lavrijsen

Onze vakleerkrachten bewegingsonderwijs:

Mijn naam is Daan Vermeulen, ik ben 22 jaar oud en ik woon samen met mijn ouders, broertje en zusje in Veldhoven. Hier heb ik op basisschool de Op Dreef gezeten en daarna ben ik naar middelbare school het Sondervick College gegaan. Na de middelbare school ben ik naar het MBO Sport & Bewegen Tilburg gegaan. Daar werd mij al snel duidelijk dat ik na het MBO verder wilde studeren aan het HBO. Na drie jaar lang hard werken heb ik mijn MBO diploma gehaald en ben ik in leerjaar twee van de Fontys Sporthogeschool te Eindhoven ingestroomd. Afgelopen schooljaar heb ik deze studie succesvol afgerond als docent lichamelijke opvoeding.

Komend schooljaar ben ik werkzaam als combinatiefunctionaris sport waarbij ik gymlessen geef op verschillende basisscholen en waarbij ik actief ben binnen CLICK (sport na school). Op dinsdagochtend verzorg ik de gymlessen voor de kinderen van basisschool De Toermalijn.

Naast het geven van gymlessen volg ik dit jaar twee cursussen, namelijk sportmassage en motorische remedial teaching. Zelf heb ik naast het geven van gymlessen en het volgen van cursussen ook nog hobby’s. Mijn grootste hobby is voetbal. Ik heb zelf dertien jaar gevoetbald bij voetbalvereniging Rood-Wit Veldhoven en ik ben nu actief als trainer/coach van Rood-Wit C1. Nadat ik zelf gestopt ben met voetballen ben ik mij gaan focussen op fitnessen, waardoor ik dan ook de nodige uurtjes in de sportschool doorbreng.

Met sportieve groet,

Daan Vermeulen

Hoi allemaal,
Ik ben Anne Roos en ik geef vanaf dit jaar gymles aan de kinderen van groep 3 t/m 8 op basisschool de Toermalijn.
Zelf woon ik samen met mijn man en 2 dochters (3 en 1 jaar) in Eersel.
De sport die ik beoefen is volleybal, maar ook ren en fiets ik graag en heb ik jaren gehonkbald bij de Meppers in Eersel.
Afgelopen donderdag heb ik kennis gemaakt met de kinderen en ik heb er veel zin in om samen met mijn collega Daan de lessen te gaan verzorgen voor de Toermalijn.

Met sportieve groet,
Juf Anne