De GroenGroep

De GroenGroep bestaat al meer dan 20 jaar op de Toermalijn!!
Wij zijn ouders, maar ook opaís en omaís, die met veel enthousiasme samen met de kinderen 2x per jaar de natuur in gaan.
De kinderen beleven buiten de natuur en zijn ontdekkend bezig in een groene omgeving.
In de herfst en in het voorjaar verzorgen we een natuurwandeling voor de groepen 1 t/m 6. De groepen  7 en 8 gaan in de lente scheppen in een beek.
We maken gebruik van uitgewerkte wandelingen die de afgelopen jaren gemaakt zijn, maar eigen aanvullingen en ideeŽn zijn ook welkom.
Voordat we met de kinderen op pad gaan, is voorwandelen nodig in het gebied waar je met je groep naar toe gaat. Je krijgt hierbij hulp van ervaren leden van de groengroep.

Vindt u het leuk om samen met kinderen de natuur in te gaan dan kunnen we uw hulp goed gebruiken.  Voor vragen of aanmelden kunt u contact opnemen met  Anny van de Sande tel. 384254 of juf Annemieke.

GroenGroep leden 2017-2018:

Groep 1-2: